Jdi na obsah Jdi na menu

Věra Studená

Trenérka Stáje POHODA
verka3.jpg"Nenakládám rychlokvašky a vidlemi nepřehazuji peníze. Miluji svou práci a dělám ji vždy na sto procent. Snažím se vychovávat vyrovnané koně, na kterých je radost jezdit. Učím jezdce od píky  zvládat techniku ale také rozumět  a naslouchat koním."

chlazeni.jpg

Péči o koně se věnuji od devíti let. Poznala jsem parkurové ježdění i anglické plnokrevníky, kteří trénovali pro dostihy. Vystudovala jsem SOU zemědělské ve Velké Chuchli obor jezdec a ošetřovatel dostihových koní a dvouletý nástavbový obor trenérství dostihových a sportovních koní. Po škole jsem pracovala například v klusáckých stájích v ČR a Německu nebo ve vozatajské stáji.

Výuce ježdění se věnuji od roku 1998. Soustředím se na výchovu sportovních jezdců, kterým dávám základy, aby se mohli dál věnovat jakémukoliv sportovnímu stylu. Snažím se ovšem umožnit i lidem, kteří nemají ambice závodníků, zažít potěšení z bezpečné jízdy na koni. Myslím si, že také rekreační ježdění by mělo být příjemným zážitkem nejen pro jezdce, ale i pro koně. Aktivně se od roku 2013 věnuji závodění v distančních dostizích.

 

 

Facebook

Kontakt

Věra Studená

tel: 773 141 115

stajpohoda@seznam.cz